Foto

DE VOLDOENING VAN EEN STRALENDE HUID MET LUMINEUS


Sinds de officiële oprichting in 2012 is Lumineus Natural Cosmetics in ontwikkeling en een koploper op het gebied van natuurlijke huidverzorging en -verbetering. Het 1e Nederlandse merk dat alle producten op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie heeft gebaseerd en waar we nooit stilzitten op het gebied van productontwikkeling.

Lumineus is geïnspireerd door de rijkheid van rijst. De diversiteit en toepassing van rijst is uniek en door geen ander voedingsmiddel te evenaren. Deze inspiratie is door de oprichters meegenomen na het wonen & werken in Azië, waar rijstkiemolie al honderden jaren voor huidverzorging wordt gebruikt. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat rijstkiemolie het beste ingrediënt is voor snelle & diepe huidopname, de productie van collageen stimuleert, hydrateert en de elasticiteit van de huid verbetert.

Lumineus producten zijn letterlijk in de keuken ontstaan, door het gebruik van natuurlijke, plantaardige en eetbare ingrediënten. Productontwikkeling en productie vindt plaats in Nederland, door onszelf en experts op het gebied van natuurlijke ingrediënten. Inmiddels is een solide fundament gelegd voor het bedrijf met de gezonde Nederlandse openheid, waarmee Lumineus zich onderscheidt van andere bedrijven.
Wij willen iedereen de voldoening van een stralende huid laten ervaren!

 

Wil je direct onze producten bestellen:  KLIK HIER 
Wil je weten of er een Lumineus beautysalon bij jou in de buurt is? Klik dan op ons   SALONOVERZICHT  
BewarenBewaren